Glumica Jessica Alba odradila je još jedan editorijal za američki časopis GQ, no ne sjećamo se da je Alba ikada bila toliko seksi.


Srećom da je Alba od Crkve odustala još prije puno godina, 'jer su joj su muškarci u crkvi nabacivali, a svećenik rekao da je svemu ona kriva jer se provokativno oblači'.

'Osjećala sam se kao da sam ja kriva jer sam poželjna drugim muškarcima, pa sam se počela sramiti svojeg tijela i toga što sam žena', rekla je Jessica, odbacila kršćanstvo, skinula odjeću i stala pred fotoobjektiv. Tko bi joj zamjerio, a kršćani i Bog će joj sigurno oprostiti, je li tako?

Vezani članci Slika nije dostupna Fatalna ljepotica kao klinka je izgledala ovako - PRESLATKO! Slika nije dostupna O gubljenju kilograma: 'Bilo je brutalno, nosila sam duple steznike!'

Alba je odradila fotografiranje za ovu naslovnicu i to nakon samo dvije godine kako je rodila prvo dijete Honor Marie Warren, dok je u međuvremenu ostvarila ulogu u filmu 'Machete'. Za časopis ju je fotografirao Gavin Bond s kojim je dosad već jednom surađivala.

>>VIDEO: Vruća Jessica Alba - na prodaju!