Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Hrvatski glumac progovorio o svojoj depresiji i svojoj supruzi Jeleni.


Ranko Hajduk, kako većina populacije u posljednje dvije godine zna Janka Popovića Volarića po jednoj od glavnih uloga u seriji 'Najbolje godine', progovorio je o svom bračnom životu. Dok ga uz Ranka Hajduka vežu emotivne trzavice i nemogućnost ostvarenja ljubavi s pravom odabranicom svoga srca, Janko u privatnome životu živi sretnu ljubavnu priču, te s glumicom i spisateljicom Jelenom Popović Volarić iščekuje prvu godišnjicu braka.

Vezani članci Slika nije dostupna Nakon pet godina zajedničkog života: 'Odlučili smo se razdvojiti!' Slika nije dostupna 'Zadovoljstvo mi je manipulirati ljudskim osjećajima'

Privlačni neženja iz Najboljih godina, o svojoj supruzi iz stvarnog života govori samo u superlativima: 'Jelena me vodi, bez nje ja bih bio izgubljen čovjek'. Što pak se tiče Jeleninih kolumni, u kojima se Janko pojavljuje kao glavni protagonist, glumac obrazlaže da Jelena vrlo rijetko iznosi intimu, već se češće u kolumnama pojavljuju sitnice iz života.

'Počinju me mučiti klasični problemi sredovječnih muškaraca – pivski trbuh, bujajuće grudi, bujajuća emotivnost, valunge… pretvaram se u debelu brkatu ženu', izjavio je Janko, ne skrivajući zadovoljstvo koje nudi udoban bračni život.

Janko se osvrnuo i na nadolazeći film Dalibora Matanića 'Majka asfalta', u kojem glumi agresivnog supruga i oca, te je priznao da posebno voli likove koji su dijametralno suprotni njegovoj prirodi, te bi volio igrati krvnika, izdajicu, varalicu ili velikog mudraca, kako bi se barem malo približio tim nepoznatim karakterima.

Dotakao se i svog ćudljivog karaktera, koji je okarakterizirao depresivnim, kao i kod svake druge osobe, kod koje stanje duha ovisi o jugu i stanju na cestama, prenosi Extra.
 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju