Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Jan Torjanac, sin Slavice Knežević i Marka Torjanca, poznatih glumaca, za manje od mjesec dana trebao bi prohodati bez ikakvih pomagala


Potvrđeno je i da Jan sve lakše govori. Nakon što je početkom listopada na njega naletio automobil dok je pretrčavao cestu, osamnaestogodišnjak se oporavlja u Krapinskim toplicama.

Vezani članci Ranko Ostojić (Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL) Ranko Ostojić se oglasio na Facebooku, u objavi zahvalio "superherojima" U Novu sa starim problemima - 5 Sa starim normalnim vraćaju se i stare boljke: "Neke zemlje iz krize izađu sa jačom ekonomijom, društvom, a neke ponavljaju svoje pogreške desetljećima pa čak i stoljećima"

'Ta rehabilitacija će potrajati, za nju treba strpljenja. Prognoze liječnika su optimistične.', rekao je Janov tata Marko Torjanac.

>> Sin Slavice Knežević i Marka Torjanca i dalje u komi

>> Jan Torjanac se probudio iz kome!

A optimističan je i Jan koji svoje prijatelje iz školske klupe svaki dan na Facebooku obavještava o svom oporavku. Jedino što sina slavnih glumaca tišti jest to što ne uživa u školskim radostima. S obzirom na to da se bliži matura i upisi na fakultet, Jan vrijeme u toplicama krati učenjem.

Posjetite IN magazin!