Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Akcijski junak Jackie Chan u nezaboravnoj animiranoj avanturi od 18. studenog, od ponedjeljka do petka na Novoj TV.


Jedan od najpoznatijih akcijskih glumaca koji je ostvario zavidan broj uloga u akcijskim filmovima, u novoj crtanoj seriji nazvanoj upravo po njemu, daje glas istoimenom liku – Jackieju Chanu.

Vezani članci Slika nije dostupna Jackie Chan pokrenuo liniju kozmetičkih proizvoda Slika nije dostupna Jackie Chan ne voli zaštitu na radu

Jackie Chan udružuje se sa svojom 11-ogodišnjom nećakinjom Jade kako bi u pronašao i lokalizirao dvanaest magičnih talismana koji se nalaze na različitim mjestima u svijetu. Najveći problem junaku Jackieju Chanu stvara opaki Dark Hand koji se također želi dočepati moćnih talismana.

Jackie i Jade u velikoj potrazi pomoći će i njihov ujak Chan, inače mrzovoljan, ali mudar stručnjak za antikne predmete. Jackie je veliki zaljubljenik u arheologiju, te posjeduje iznimne borilačke vještine. Iako bi i više vremena htio posvetiti upravo arheologiji, ovome junaku predviđena je ipak neka druga misija.

Osim što započinje nezaboravnu avanturu koja uključuje potragu za talismanima, Jackie pomaže i Kapetanu Blacku, vođi policijskog trinaestog odreda, u njegovoj svakodnevnoj borbi protiv kriminala. Svojom nevjerojatnom sposobnošću da gotovo svaku stvar pretvori u obrambeno oružje, Jackie je jak saveznik u borbi protiv kriminalnih organizacija.