Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Dok autor hita ‘Kuća - pos’o’ na srpskoj Farmi napada Vesnu Vukelić, kod kuće ga čeka žena koja mu je spremna sve oprostiti.


Igbala Jevrić svakog dana u dalekom New Yorku gleda Farmu. Iako svome suprugu zamjera slobodan odnos koji ima s Vendi u reality showu, oprostit će mu, čak ako bude seksa. Ekremu, koji ju je, kako kaže, osvojio duhovitošću, rodila je četiri sina.

VIDEO: Ekrem tražio od Vendi seks odozada: Skidaj gaće!

Vezani članci Slika nije dostupna VIDEO - Foot fetiš: Ekrem Vendi ljubio prljava stopala Slika nije dostupna Masovna svađa na srpskoj Farmi: Vendi dobila udarac u grudi

U razgovoru za srpski Kurir, komentar odnosa svog supruga s Vendi, Igbala je svela na: ‘Kad popije, on se potpuno izgubi. Vendi ne poznajem, nego sam je vidjela na televizoru. Igra se i zaje**** s mojim mužem, a ovaj, kad popije, ne zna što radi. Igbala je također dodala da je nasrtljivost svoga supruga primijetila tek preko Farme. Njegov je temperament opravdala riječima: ‘Ja tu ne mogu ništa. Uvijek sam ga savjetovala da radi i bude vrijedan, a nikad mu nisam govorila da radi takve zajeba***** kakve radi na Farmi.’ Što se tiče njihovih sinova, kazala je: ‘Žale se da im narod govori ‘Dira žene, dira žene’, ali sam im rekla ‘Pa neka ih dira, neće ih pojesti’.

>> Ekrem se uzbudio dok je hvatao Vendi

>> Ekrem kao plavuša, Vendi u strahu za život, a Boki mokri u krevet

>> 'Jako joj sise vise, trebaju joj štipaljke'