Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Marijan Kešinović oduševljava plesom u Supertalentu, a publika će uskoro dobiti priliku i da mu pomogne.


Plasiravši se među deset najboljih u showu Supertalent Marijan je sa svojom partnericom Deborah postigao plesački i životni uspjeh. Kako je već poznato, Marijan se rodio s oštećenjem sluha, pa s običnim slušnim aparatom uspijeva aktivirati samo manji dio sluha, no ne može osjetiti ritam, čak ni raspoznati boju glasa.

Vezani članci Devin Juraj Zaokret u karijeri nekadašnjeg finalista Supertalenta: Plesu pridružio još jednu aktivnost! Maja Šuput, Filip Rudan (FOTO: Instagram) Od Supertalenta do Dore: Karijeru su započeli u talent showu, a sad se bore za nastup na Eurosongu!

Kako bi mu pomogli u budućim plesačkim podvizima, članovi njegove plesne skupine, Plesna udruga 'Čepin' i OŠ Miroslava Krleže pokrenuli su plesno-humanitarnu akciju pomoću koje bi prikupili barem dio novca za nabavu posebnog slušnog aparata čija je cijena 32 tisuće kuna. Zanimljivo je kako je Marijanov talent i veliki trud njegove plesne partnerice prepoznala upravo publika Supertalenta koja ih je poslala u finale showa te tako potaknula interes medija za ovu nevjerojatnu plesnu priču.

>> Marijan Kešinović: Deborah je bila dirnuta do suza!

>> Atomic Dance Factory, Deborah i Marijan u finalu Supertalenta!

<a href="http://supertalent.novatv.hr/" target="_blank"><img src="http://image.dnevnik.hr/media/images/original/Oct2009/60263690.jpg"/></a>

Do sada se Marijan u potpunosti oslanjao na svoju mladu partnericu, koja mu je, iako ima tek 13 godina, jedini oslonac u nastupu: 'Većinom na natjecanju i na treningu plešemo na brže ritmove, odnosno na bržu glazbu koja nema tako naglašen ritam. Preko Deborah pratim ritam, jer se preko nje snalazim.' Ulaskom u finale Supertalenta Marijan je izborio i veliku osobnu pobjedu, a potaknuti njegovim uspjehom u Supertalentu ljudi su prepoznali veliki potencijal te odlučili pokrenuti humanitarnu akciju kako bi Marijan sa svojom partnericom imao još uspješniju plesačku karijeru.