Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Popularni televizijski 'goli kuhar' Jamie Oliver daje lekcije iz kulinarstva Bradu Pittu, čija partnerica Angelina Jolie ne zna čak ni upaliti pećnicu.


Oliver poznat po promoviranju zdrave kuhinje od svježih namirnica, čest je gost u obitelji Angeline Jolie i Brada Pitta, koje uči kako skuhati ručak za brojnu obitelj sa šestero djece, prenosi The Sun.

Vezani članci Slika nije dostupna Vrijeđanje i prepirke dvaju svjetski popularnih kuhara! Slika nije dostupna VIDEO: Gino D'Acampo je goli kuhar. Doslovno...

Oliver se nalazio u Los Angelesu, gdje je snimao svoje emisije za televiziju, a Brad ga je molio da dođe i pomogne im u kuhinji.

'Ni on ni Angie uopće se ne snalaze u kuhinji. Jedino što znaju prirediti su žitarice prelivene mlijekom za doručak. Ne znaju čak ni uključiti pećnicu', tvrdi neimenovani izvor blizak Oliveru.

'Kad im kuhar ima slobodan dan, završe s djecom u drive-in McDonald'su', izjavio je izvor.

Oliver je navodno Pittu poklonio nekoliko kuharica i DVD-a, a naučio ga je pripremati zdrave hamburgere i pizze. Brad sada planira skuhati veliki obiteljski objed za Uskrs. (Hina)

>> Brad Pitt podlegao čarima Belle Heathcote?

>> Brad Pitt dobio blagoslov od Yoko da glumi Johna Lennona