Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

24. godišnja glumica Freida Pinto odbila je ponudu producenata da u sljedećem filmu agenta 007 postane Bond djevojka. Freida naime smatra kako bi to moglo naštetiti njezinom imidžu.


Zvijezda filma 'Milijunaš s ulice' Freida Pinto ipak neće biti Bond djevojka. Lijepa Freida odbila je ponudu producenata za ulogu u novom filmu o agentu 007, jer smatra kako bi ta uloga mogla naštetiti njezinom imidžu.

Vezani članci Slika nije dostupna Freida Pinto u čudu jer je na ulici nisu prepoznali Slika nije dostupna Prelijepa Freida Pinto se jedva izvukla iz lezbijskog poljupca

24. godišnju Pinto pozvala je izvršna producentica filma Barbara Broccoli, no Freida je bila odlučna.

- Nakon filma 'Milijunaš s ulice' Freida je preplavljena ponudama. Za sada si stoga može dozvoliti da bude izbirljiva, jer želi uloge će biti dobre za nju.

Naravno, da je polaskana što je žele za novu Bond djevojku, ali se ne vidi u toj ulozi ne želi takvu sliku o sebi, kazali su njezini prijatelji.

Freida je bila u užem izboru i kada su producenti tražili Bond djevojku za film 'Quantum of Solace', no tada su je smatrali premladom za ulogu Bondove ljubavnice.