Frano Lasić i Dolores Lambaša uskoro će se ponovno biti zajedno, ali samo na filmu.


Bez brige, glumica Dolores Lambaša nema namjeru uskoro iskočiti iz tople postelje Dikana Radeljaka i odseliti iz divovskog stana na Cvjetnom trgu. No, zvijezde ove priče nisu Dikolores već Frano Lasić, odbačeni ljubavnik koji s pogledom u nebo nakon prekida s Dolores dostojanstveno nastavlja dinamičan život.

Vezani članci Slika nije dostupna Lokin napisao 'Papka' inspiriran trokutom Lasić, Lambaša i Radeljak Slika nije dostupna Je li Vlatka Pokos Dolores Lambašu spasila zatvora?

Naime, film 'Vjerujem u anđele' u kojem Frano glumi manju ulogu, 'ali svaki glumac voli raditi minijaturice', ušao je u službenu filmsku konkurenciju na filmskom festivalu u Kairu.

Najpoznatija regata na Mediteranu

Ovoga tjedna se film redatelja Nikše Sviličića počinje prikazivati i u hrvatskim kinima, a dosad je prema odabiru publike osvojio nagradu Zlatna vrata Pule. To su bili posljednji kadrovi zajedničkog druženja Frane i Dolores, kada im se predviđao zajednički život do smrti. Film je sniman u Komiži, Frano napominje kako mu se jako sviđaju smiješne scene te izdvaja Nikšu Sviličića kojem je ovo prvi igrani film.

Frano Lasić je bio dio posade Shining Umag

No, prije nego s film počne prikazivati u domaćim kinima Frano je odlučio pridružiti se jedriličarskom timu u Trstu i odvoziti jednu od najpoznatijih regata na Mediteranu.

Regata Barcolana ove godine slavi 41. rođendan, nastupilo je čak 1784 jedrilica u svim klasama a pobjednik glavne regate je Maxi Jena u kojoj je i Boris Konjuh iz Rijeke kao jedini Hrvat u slovenskoj posadi. Frano Lasić bio je dio posade Shining Umag koja je u klasi Maxi krstaša dva puta pobijedila na regati Fiumanka u Rijeci hrvatske jedrilice.