Glavna ženska zvijezda serije 'Najbolje godine' u mokroj majici je dala se prošetala kroz kadar u posljednjoj epizodii i time postala prva glumica koja je pomaknula granice erotičnosti u domaćem dramskom programu.


Katarina Radivojević je tek odnedavnio poznata široj hrvatskoj publici koja ju je odlično prihvatila kroz ulogu urbane djevojke Lorene Levaj koja je stjecajem okolnosti počela živjeti u ruralnoj sredini u seriji koja svakog tjedna od ponedjeljka do četvrtka intrigira gledatelje Nove TV.

Vezani članci Slika nije dostupna Priznala prekid ljubavne veze! Slika nije dostupna 'Želim Hollywood i Leonarda DiCaprija'

>> Katarina Radivojević 'kao od majke rođena' na plaži

No ono što je manje poznato je da se Katarina ne libi svoje nago tijelo prikazivati u javnosti. Kao strastvena nudistica. Tako primjerice nije ni obraćala pažnju na paparazze koji su je snimali na Adi Bojani na crnogorskom primorju. Zamamna glumica u Srbiji još nosi titulu srpske Ene Begović, a može se slobodno reći kako je i ambiciozna poput tragično preminule hrvatske dive.

O tome koliko je ambiciozna svjedoči i činjenica da je i u intervjuu za Dnevnik.hr navela kako joj je odlazak u Hollywood još jedina neostvarena želja. No ta ambicioznost ima itekakvo zaleđe što se tiče Katarinine profesionalnosti i predanosti glumi, čak i kad se 'krpice' trebaju smočiti na tijelu.