Glavna ženska zvijezda serije 'Najbolje godine' u mokroj majici je dala se prošetala kroz kadar u posljednjoj epizodii i time postala prva glumica koja je pomaknula granice erotičnosti u domaćem dramskom programu.


Katarina Radivojević je tek odnedavnio poznata široj hrvatskoj publici koja ju je odlično prihvatila kroz ulogu urbane djevojke Lorene Levaj koja je stjecajem okolnosti počela živjeti u ruralnoj sredini u seriji koja svakog tjedna od ponedjeljka do četvrtka intrigira gledatelje Nove TV.

Vezani članci Brzo starenje Jesu li ljudi nekad brže starjeli? Na Twitteru se odvija zanimljiva diskusija, što se vama čini? Slika nije dostupna 'Želim Hollywood i Leonarda DiCaprija'

>> Katarina Radivojević 'kao od majke rođena' na plaži

No ono što je manje poznato je da se Katarina ne libi svoje nago tijelo prikazivati u javnosti. Kao strastvena nudistica. Tako primjerice nije ni obraćala pažnju na paparazze koji su je snimali na Adi Bojani na crnogorskom primorju. Zamamna glumica u Srbiji još nosi titulu srpske Ene Begović, a može se slobodno reći kako je i ambiciozna poput tragično preminule hrvatske dive.

O tome koliko je ambiciozna svjedoči i činjenica da je i u intervjuu za Dnevnik.hr navela kako joj je odlazak u Hollywood još jedina neostvarena želja. No ta ambicioznost ima itekakvo zaleđe što se tiče Katarinine profesionalnosti i predanosti glumi, čak i kad se 'krpice' trebaju smočiti na tijelu.