Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

‘Virgin America’ kreće s novim reality showom ‘Fly Girls’. Pet stujardesa koje rade za Virgin America Airlines, moći će uskoro u svoj CV dodati i to da su postale zvijezde.


Show 'Virgin America' prati pet stuardesa Louise Nguyen, Farrah Williams, Tashu Dunnigan, Mandalay Roberts i Nikole Rubyn na letovima između destinacija poput Las Vegasa, South Beacha i New Yorka. Stujardese također i žive zajedno u Los Angelesu za potrebe snimanja showa. Gledatelji tako neće samo imati priliku vidjeti djevojke na njihovim radnim mjestima, već i to kako se zabavljaju i žive u svoje slobodno vrijeme.

Vezani članci Slika nije dostupna Nesreća ga nije pokolebala - Stotine uplatile milijune kuna za nekoliko minuta u svemiru! Slika nije dostupna Drama u zrakoplovu: Pijani putnik uznemiravao pilota pa prijavljen za otmicu!

Kao i u svakom reality showu i u ovome će drama biti sastavni dio (ne)pisanog scenarija. Nikole i Mandalay su dijelile spavaću sobu i još uvijek imaju neriješene odnose zbog toga. Tasha ima desetogodišnjeg sina i pokušava balansirati između majčinskih obveza i posla. Louise je ‘svježi samac’ jer je upravo izašla iz duge veze, a Farrah je u strahu da se zbog posla stjuardese neće moći pronaći željeni mir u životu.

Naravno biti stjuardesa aviokompanije Virgin znači nenadano se naći i na razuzdanim partyjima s filmskim i glazbenim zvijezdama diljem svijeta. Pet stujardesa se drže zlatnog pravila: 'One samo rade svoj posao.'

‘Fly Girls’ se premijerno počinje prikazivati 24. ožujka. CW TV-u.