Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Marina je ovu izjavu protumačila kao: 'Još uvijek je volim'.


Prepucavanje bivših supružnika i dalje zabavlja srpsku javnost. Najnoviji set 'ljubavnih' poruka ponovno je započeo Ivan Fece Firči, bivši bubnjar EKV-a, koji je u srpskoj verziji Farme izjavio da Marini Perazić ne bi došao ni na sprovod. 'Marina može sutra nestati s lica Zemlje, a mene bi zabolio 'mekani', fino se izrazio Firči.

Vezani članci Slika nije dostupna Denis&Denis snimili spot, hoće li i ova pjevačica dobiti nogu? Slika nije dostupna VIDEO: Ekstremni makeover Marine Perazić!

'To je sasvim u njegovom stilu, jer on priča suprotno od onoga što misli', prenosi Marinine riječi Press. 'Očito kod njega i dalje postoje snažne emocije kada sam ja u pitanju. Između ljubavi i mržnje nit je tanka', rekla je pjevačica.

>> Marina Perazić napustila srpsku Farmu

'Da nije medija, taj mi čovjek nikad ne bi pao na pamet', nastavila je Marina, dok je njihova 18-godišnja kći Mia Katarina Fece o istoj temi imala za reći: 'Jako je emotivan i psovkama izbacuje bijes. Trebao se bolje kontrolirati u nekim situacijama. Bez obzira na sve, jako sam vezana za svog oca, iako ne živimo skupa'.