Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Obožavatelji pokojnog kralja popa pokušavaju spriječiti Discovery Channel da prikaže dokumentarac o autopsiji Michaela Jacksona, jer čitavu stvar smatraju napadom na ljudsko dostojanstvo.


Do sada je prikupljeno 1500 potpisa u peticiji kojom se želi spriječiti televizijsku kuću da lansira specijal pod naslovom ‘Autopsija Michaela Jacksona’, prenosi TMZ, u kojoj bi krvava autopsija pop pjevača trebala biti prikazana do u detalj.

Vezani članci Donald Trump (Foto: AFP) Trump želi ugušiti nagađanja o njegovu opozivu: "Ako budem smijenjen, mislim da će svi biti vrlo siromašni" Donald Trump (Foto: AFP) Trump priznao da je znao za isplate Michaela Cohena: "Novac nije uzet iz kampanje, već je moj"

Ne samo da dokumentarac smatraju napadom na ljudsko dostojanstvo, već tvrde da takav tip senzacionalnog i beskrupuloznog izvještavanja može samo štetiti. U peticiji stoji da se od direktora Discovery Channela traži neopozivo otkazivanje prikazivanja tog incidentnog dokumentarca. Inače, sporni je dokumentarni film u Velikoj Britaniji najavljen za 13 siječnja.

>> Ekskluzivno iz Japana: Hrvatski Michael Jackson osvaja svijet!

>> Izašao prvi video spot s posthumnog albuma kralja popa 'Michael'