Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nakon nastupa na televizijskom showu, natjecateljica Katie Waissel doživjela je šok.


Nakon što je natjecateljica britanskog ' X Factora' Katie Waissel odradila jedan od najboljih nastupa ove sezone, te dobila visoke pohvale svih članova žirija, doživjela je šok jer je nakon showa saznala da je njena baka skupa escord dama. Tu je informaciju prenio časopis People, otkrivši da Katiena osamdesetjednogodišnja baka Sheila Vogel naplaćuje 250 funti po satu za seks preko web stranice Vintage Vamps.

Vezani članci Slika nije dostupna 'Želim znati tko te pustio na pozornicu!' Slika nije dostupna VIDEO: Ikona stila Cheryl Cole pustila vjetar na televiziji?

Izvor blizak obitelji kazao je: 'To je uzdrmalo obitelj. Samo se nadamo da neće ozbiljnije utjecati na Katie'. Katie je vrlo bliska sa svojom bakom, te je čak koristila njeno prezime kada je  započeti glazbenu karijeru u SAD-u prošle godine.

Pod pseudonimom Cecilia Bird, Vogel, koja će idući mjesec navršiti 82. godine promovira se na pomalo lascivnim fotografijama, a na jednoj otkriva grudi preko mrežastog topa. Na dotičnoj stranici stoji: 'Klasični Vampovi su kao vrhunsko vino, i iznimno nam je drago što vam možemo predstaviti jedno od naših ranih berbi, veliku damu Ceciliu Bird'. Sheila je na profilu napisala da redovito odlazi u teretanu kako bi održala vitalnost, te je dodala: 'Ispod moje konzervativne vanjštine skriva se tajna strast da upoznam gospodina istog mišljenja s kojim ću podijeliti okus zabranjenog voća.' Sheila operira po sjevernom Londonu, te posjećuje muškarce u njihovim domovima od 14 do 21 sat.

 Katie Waissel na subotnjem nastupu u X Factoru: