Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Od 1. travnja u Movieplexu Kaptol centra

'Fantastični gospodin Lisac' i 'Legija' podijelili poklone

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Povodom premijere filmova 'Fantastični gospodin Lisac' i 'Legija' 1. travnja u Movieplexu Kaptol centra, Showbizz i Continetal film podijelili su poklone.

Fantastični gospodin Lisac

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Podijelili smo 3 x 2 ulaznice Tko ide na koncert Miroslava Škore! Slika nije dostupna Od 2. studenog u Movieplexu Tko ide na 3D 'Priče o igračkama'!

Redatelj Wes Anderson koji se proslavio filmovima 'Obitelj čudaka', 'Život pod morem' i 'Darjeeling d.o.o.', a sada nam predstavlja svoje prvo animirano remek-djelo snimljeno prema romanu Roalda Dahla – 'Fantastični gospodin Lisac' koje je ujedno i prvi animirani film kompanije 20th Century Fox sniman tehnikom stop-motion.

Film prati priču o gospodinu i gospođi Lisac koji su dvanaest godina živjeli mirnim životom u divljini sa svojim sinom Ashom. Kad im u posjetu dođe nećak Kristopherson, u gospodinu Liscu, inače mirnom obiteljskom tipu, probude se stari nagoni kradljivca kokoši što počne ugrožavati ne samo njegovu obitelj, već i čitavu životinjsku zajednicu.

U namjeri da ulove gospodina Lisca, zli farmeri potjerali su životinje pod zemlju. Nakon što potroše zalihe hrane, životinje su prisiljene udružiti se i još jednom pokušati vratiti zemlju koja im pripada. Film je snimljen prema istoimenoj knjizi u izdanju Algoritma.

A povodom premijere filma 'Fantastični gospodin Lisac' 1. travnja u Movieplexu Kaptol centra. Točan odgovor na pitanje je: Algoritam. Knjigu je dobila Helena Obućina iz Slavonskog Broda. Poklon može očekivati putem pošte.

Legija

Prašnjavi restoran u pustinji Mojave postaje epicentrom konačnog obračuna na zemlji u filmu 'Legija', zaprepašćujuće originalne i jezive vizije Apokalipse redatelja i scenarista Scotta Stewarta. Dok čovječanstvo uništava samo sebe u divljem bijesu, mala grupa ljudi zarobljena na rubu ničega sprema se pružiti posljednji otpor, uz pomoć tajanstvenog moćnog stranca.

Nesvjestan kaosa koji se odvija širom svijeta, Bob Hanson (Dennis Quaid), vlasnik udaljenog restorana na benzinskoj postaji, i njegov partner Percy (Charles S. Dutton) nastavljaju s poslom kao i obično. Prelijepa i poodmaklo trudna konobarica Charlie (Adrianne Palicki) poslužuje doručak Sandri i Howardu (Kate Walsh i Jon Teeney), imućnom paru iz predgrađa i njihovoj kćeri Audrey (Willa Holland), koji čekaju da im Bobov sin Jeep (Lucas Black) popravi auto.

Kada nestane televizijskog signala, a telefoni prestanu funkcionirati, grupica shvaća da su izgubili svaku komunikaciju za vanjskim svijetom. Dok pokušavaju shvatiti što se događa; je li u pitanju potres ili možda teroristički napad, u restoran stiže starija gospođa (Jeannette Miller) koja simpatično naručuje odrezak. Kada joj Charlie donese obrok, starica odjednom počne sipati šokantne prostote. U tren oka, krhka starica razvija nadljudsku snagu, krvoločno napadajući Howarda…

Film je režirao Scott Steward prema scenariju koji je napisao u suradnji s Peterom Schinkom (Gotham Café). Producenti filma su David Lancaster (Bobby) i Michael Litvak (Middle of Nowhere). Izvršni producenti su Gary Michael Walters (Sklonište straha), Jonathan Rothbart i Scott Stewart.

A povodom premijere filma 'Legija' 1. travnja u Movieplexu Kaptol centra, Showbizz i Continetal film vam poklonili su 5x2 ulaznice. Točan odgovor na naše pitanje je: Dennis Quaid. Po dvije ulaznice dobili su: Vesna Pihir, Tamara Pribil, Nives Smeh, Slađana Buljan i Hrvoje Gregur.

Sretni dobitnici film mogo pogledati 1. i 2. travnja. sve što trebaju je javiti se na blagajnu pola sata prije željenog termina predstave s osobnom iskaznicom kako bi podigli ulaznice.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene