Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nakon što je još prošle godine premijerno prikazana u kaznionici u Lepoglavi, kazališna predstava Enisa Bešlagića i Zlatana Zuhrića - Zuhre 'Od E do Z' napokon je doživjela i svoju zagrebačku premijeru.


'Tri mjeseca smo imali probe gdje smo pisali, radili na sceni, onda smo premijeru napravili u Lepoglavi, u zatvoru, i naša prva publika su bili zatvorenici koji su fenomenalno primili predstavu.', rekao je Enis Bešlagić za IN magazin povodom zagrebačke premijere. Nakon Lepoglave predstava je gostovala u Bosni i nekim hrvatskim gradovima. Napokon je došao red i na zagrebačku publiku da uživa u priči o dvojici glumaca koji se susreću u pritvoru te zajedničkim snagama planiraju bolju budućnost.

Vezani članci Cigla (Foto: Gavella) Zidanje ljudskim životima: Predstava koja ne upire prstom ni u koga, a svi se osjećaju nelagodno Zijah A. Sokolović (Foto: Andrej Kreutz/Pixsell) Životna komedija Zijaha A. Sokolovića u Teatru Exit zbog koje ćete zaplakati od smijeha

Kombinacija Bešlagić - Zuhrić odličan je recept za smijeh, a nakon predstave 'Od E do Z' Enis i Zuhra najavljuju nove zajedničke projekte: 'Mislim da je to najbolji motiv da to što smo sad napisali kao prvi put da je tako dobro prošlo da ima već redom 90 izvedbi, sve su redom stavrno bile uspješne i u manjim mjestima i u većim znači napravili smo neki univerzalni humor nije određen za nikakvu lokaciju znači sad nam je to odličan motiv da napravimo 'Od E do Z 2' ili nešto slično.', reko je između ostalog Zlatan Zuhrić- Zuhra. Više u prilogu IN magazina.
 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju