Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Glumac je ponovno prisustvovao porodu, a na pitanje planira li još djece, odgovara da je to uvijek u planu.


Glumac 'Najboljih godina' Enes Vejzović po dugi puta je postao otac. Sa suprugom i glumicom Bojanom Gregorić i ovaj put je bio na porodu, pa je prvi ugledao kći Zoe, kao što je prije četiri godine učinio i pri rođenju sina Raula. A kako je njegov dnevni raspored prepun poslovnih angažmana, ostaje pitanje koliko vremena mu ostaje za obitelj, pogotovo sada kada u kući ima prinovu.

Vezani članci Slika nije dostupna FOTO: Poznati pohrlili pogledati premijeru Krležine 'Lede' Slika nije dostupna Izaberite najpoželjniju hrvatsku celebrity majku

'Malo, ali ga pokušavam učiniti što kvalitetnijim. Uspijevam li u tome, pokazat će vrijeme. Ako jednog dana dođem kući, a Zoe kaže: Mama, došao nam je neki čovjek..., znači da nisam uspio', za Studio je rekao atraktivni glumac koji rado opisuje kako je prisustvovati porodu.

'Ako je s porodom sve u redu, ocu može biti uzbudljivo, stresno, svakakvo, ali zašto bi i kako bi ocu bilo 'teško'?! Majka i dijete su ti kojima pri porodu pripadne 'teška' uloga', priča glumac kojemu kod kuće pripadaju 'nabavljačko-dostavljačko-kuharske obaveze'.

'Uloge se ne dobivaju, one se zaslužuju'

A razmišlja li o još djece Enes odgovara: 'Djece i korupcijskih skandala nikad dosta!'

Enes trenutačno ima u planu snimati neke filmove, no kaže da je o tome još uvijek prerano govoriti. Na pitanje postoji li neka uloga koju bi silno želio dobiti, rekao je: 'Htio bih dobiti nekoliko milijuna kuna na lotu, ali trebalo bi barem ispuniti i uplatiti listić. S ulogama je drugačije; uloge se ne dobivaju, one se zaslužuju. Što više želiš neku ulogu, to ona brže bježi nekom drugom'.

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju