Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Red Carpet u prvom specijalu donosi ekskluzivni intervju s najboljom svjetskom atletičarkom i dvadeseterostrukom rekorderkom u skoku s motkom, olimpijskom pobjednicom Jelenom Isinbayevom.


Razgovor u kojemu je velika sportašica prvi put progovorila o pojedinim detaljima života novinar Nenad Hervatin napravio je u Monte Carlu. Jelena je samo pred kamerama Red Carpeta progovorila o svojoj privatnosti, glasinama da se udaje, siromaštvu iz kojeg je potekla te bogatstvu koje danas ima. Jelena Isinbayeva povukla se na nekoliko godina iz medija, pa će ovaj intervju nesumnjivo biti prava poslastica za sve njezine obožavatelje.

Vezani članci Slika nije dostupna Karleuša o dolasku u Hrvatsku: Pitam se hoću li biti bezbedna Slika nije dostupna FOTO: Juliette Lewis se prepustila strasti, ne obazirući se na paparazze

>> VIDEO: Fani Stipković spavala s 'djevicom'

Ljetni specijal donosi i intervju s Juliette Lewis koja se povjerila Fani Stipković, ali i razgovore s preostalim glumcima popularnog 'Sumraka' koji otkrivaju kako se nose s novostečenom slavom. Gledatelji u specijalu 08. kolovoza imaju priliku vidjeti i dvorac koji je kupila i trenutno preuređuje Dragana Mirković. Nakon ovog specijala Red Carpet za tjedan dana iza priprema i tradicionalni ljetni pregled TOP 30 ljudi i događaja koji su obilježili prvi dio 2010. godine.