Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ekskluzivno za IN magazin Frano Lasić progovorio o odnosu s Dolores Lambašom, ali i mnogim drugim stvarima.


'U Cannesu ćemo Frano i ja obilježiti godišnjicu veze, drugu. Nadam se ne i posljednju.', izjavila je prije nekoliko mjeseci za IN magazin Dolores Lambaša uoči odlaska na filmski festival u Cannesu. Na francusku rivijeru otišla je u pratnji tadašnjeg zaručnika Frane Lasića.

Vezani članci Slika nije dostupna Dolores opet ljubi: Planula ljubav s devet godina starijim! Slika nije dostupna Prije susreta s Lambašom, Frano Lasić sudjelovao u regati!

U gradu blještavila i glamura par je proslavio drugu godinu ljubavi. No nada izrečena u prvoj izjavi ovog priloga ostala je samo nada, jer samo dva mjeseca po povratku iz Cannesa, Frano i Dolores postali su završena priča. Netom nakon prekida s Lasićem crnokosa je glumica pronašla novu ljubav u 36 godina starijem kontroverznom poduzetniku Josipu Dikanu Radeljaku kojemu su lijepe glumice oduvijek bile strast.

Iako je do sada za medije vješto izbjegavao govoriti o posljednjem ljubavnom brodolomu, Frano Lasić ekskluzivno za IN magazin po prvi puta govori o prekidu s Dolores, u kakvoj je vezi sa mladom srpskom glumicom Marijom Karan, da li je trenutačno zaljubljen, koji su mu planovi za budućnost i još puno toga. Više u prilogu IN magazina!