Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Drpanje, bludne radnje i razvrat između Ekrema Jevrića i Vesne Vukelić Vendi bit će, prema svemu sudeći, prekinuti, jer produkcija televizije Pink intenzivno radi na tome da se farmerima na imanju glavom i bradom pridruži Igbala Jevrić, Ekremova supruga.


'Ljudi iz produkcije intenzivno rade na tome da gospođu Jevrić dovedu u Srbiju i pruže joj mogućnost da sa svojim suprugom zajedno boravi pred kamerama. Kako ništa ne bi propustili slučaju, spremaju joj 'nepristojnu ponudu' koju neće moći lako odbiti. Također, produkcija Pinka je spremna da Igbali osigura prijevoz iz New Yorka do Beograda, kao i najbolje uvjete tijekom boravka u Lisoviću. Ako sve bude išlo po planu, gospođa Jevrić bi već za dva tjedna kao specijalni gost trebalo ući u 'Farmu', a od nje zavisi da li će se pojaviti na samo nekoliko sati ili tamo ostati do daljnjeg. U svakom slučaju, ako pristane, dobit će se prva reality 'španjolska spaunica', a Igbala će dobiti mogućnost spriječiti dalje nepristojno druženje Ekrema i Vendi', rekao je za Alo! njihov dobro obavješteni izvor.

>> Igbala Jevrić: Oprostila bih Ekremu prevaru s Vendi!

Vezani članci Slika nije dostupna Ekrem Jevrić: Nekad išamaram Igbalu, nije to ništa strašno Slika nije dostupna Ekrem kao plavuša, Vendi u strahu za život, a Boki mokri u krevet

Tako će supruga internetske zvijezde dobiti i službenu ponudu da postane ravnopravna članica reality showa i boriti se za nagradu od sto tisuća eura.

'Kako bi napravili još gledaniji program i atmosferu u Lisoviću podigli do usijanja, producenti su stavili u razmatranje ideju da se u 'Farmi' pojavi Ekremova žena Igbala. Njen dolazak izazvao bi neviđenu tenziju na imanju, a posebno u Jevrićevom životu koji je, prema vlastitom priznanju, ludo zaljubljen u Vendi', nadodaje izvor.

Ekrem: Vendi, zaljubljen sam u tebe!

Da se Ekrem ima čega bojati ukoliko Igbala pristane ući u show, pokazalo se i na rođendanu Vesne Vukelić, na kojem je Jevrić kao 'počasni' gost dao sebi za pravo da od slavljenice traži seks u WC-u. 'Ja sam zaljubljen u tebe. Htio sam ti to reći kažem, ali nisam mogao jer smo bili u eteru uživo, pa je Igbala gledala', rekao je Jevrić, da bi se koju minutu kasnije obratio preko kamera i svojoj supruzi: 'Igbala, kako si? Ja samo da te pozdravim i kažem da je ona moja kolegica koju volim. Ovo je samo zezanje', rekao joj je Ekrem.