Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Hrvatski filmovi 'Vrt plavih ruža' i 'Brate, dobro došao kući' prikazani su na 13. Festivalu mediteranskoga dokumentarnog filma, koji se održao u mjestu Lavrion pokraj Atene od 27. do 30. kolovoza.


U filmu 'Vrt plavih ruža' iz 2006. Mladena Santrića prikazan je svakodnevni život djece s posebnim potrebama, kroz analizu motivacije za rad, tj. brigu članova katoličke talijansko-hrvatske volonterske udruge 'Plava ruža'.

Vezani članci Slika nije dostupna Zasadili mini vrt u centru Zagreba, pa dobili kazne! Evo koliko moraju platiti zbog nekoliko biljka Urbano vrtlarstvo sve popularnije - 6 Korona iznjedrila i pravi hit: Doznajte kako do svježeg voća i povrća na vlastitom balkonu. I to dvaput brže nego u klasičnom vrtu

Film 'Brate, dobro došao kući' iz 2005. Ivone Juka bavi se međuljudskim odnosima u romskoj obitelji, u koju se nakon zatvorske kazne vraća jedan njezin član.

Na Festivalu u Grčkoj prikazana su 32 filma, među ostalim, iz Francuske, Grčke, Italije, Izraela, Španjolske i Turske te iz Njemačke.

Hrvatski filmovi prikazani su u suorganizaciji Festivala mediteranskoga dokumentarnog filma i hrvatskog veleposlanstva u Grčkoj.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju