Holivudski glumac izazvao je oduševljenje među okupljenima, dok su redari ima posla s probijanjem kroz masu.


Za posljednju večer 4. Dubrovnik Film Meetinga, na šezdeset metara dugačkom crvenom tepihu postavljenom između Crkve Svetog Vlaha i kipa Marina Držića u subotu navečer prošetali su svjetski filmski celebrityji Mickey Rourke, Gillan Anderson, Darren Aronofsky, zatim dubrovački gradonačelnik Andro Vlahušić, te Goran Štrok, Ivica Prlender, Dubravka Tomeković-Aralica i specijalni gosti Sarajevo Film Festivala predvođeni direktorom Festivala Mirsadom Purivatrom.

Vezani članci Nicolas Cage i Pedro Pascal - 8 Cage i Pascal jurili po kiši u luksuznom kabrioletu i izazvali interes: Priskočili im u pomoć da se ne smoče previše Nicolas Cage i Pedro Pascal Nicolas Cage i Pedro Pascal snimaju film u Dubrovniku, fotografi ih uhvatili u napetim scenama!

Cijeli show uživo su vodili poznati voditelji emisije Red Carpet na Novoj TV, Daniel Delale i Ana Stunić.

Mickey Rourke posljednji je kročio na crveni tepih i u tom trenutku je nastala euforija, svi su ga željeli slikati, ili mu postaviti pitanje, tako da je u jednom trenutku njegov prolazak crvenim tepihom bilo blokiran, dok su tjelesni čuvari imali pune ruke posla u pravljenju improviziranog puta za holivudskog glumca.

>> Rourke ima najekskluzivniji smještaj u regiji

>> Mickey Rourke – bitanga starog kova

Nakon što je ekipa filma još jednom pozdravila sve prisutne s podnožja gledališta kina u starome gradu, održana je projekcija filma 'Hrvač', čime je i službeno uspješno završen 4. Dubrovnik Film Meeting.