Američka glumica Jennifer Love Hewitt prošetala je Los Angelesom u srijedu svoje najjače oružje – duboki dekolte…


Poznatu rečenicu, 'Tvoje tijelo je zemlja čudesa' napisao je John Mayer inspiriran ženstvenim oblinama svoje bivše djevojke Jennifer Love Hewitt, a u srijedu u Los Angelesu američka glumica je pokazala da je njezina figura još uvijek dostojna takve reputacije. Hewitt trenutačno promovira svoj zadnji film 'Lista klijenata', u kojem glumi high-class prostitutku, a tim povodom je te iste večeri gostovala na showu Jaya Lenoa.

>> Piercing na vagini nakon prekida s dečkom

>> VIDEO: Vrući striptiz Jennifer Love Hewitt

Vezani članci Prosvjedi u Španjolskoj - 2 Tuga i bijes građana, tisuće provjeduju: Tijelo curice pronađeno vezano sidrom na dnu mora, spasioci tragaju za njenom jednogodišnjom sestrom Grudi (Foto: thechive.com) Toliko su neobuzdane da ne mogu ukrotiti ni grudi, bježe im na sve strane

Jennifer je osim filma promovirala i svoju knjigu prilično dugog naslova, 'Dana kada sam upucala Kupida: Bok, moje ime je Jennifer Love Hewitt i ja sam ljubav-holičarka'. Knjiga govori o udvaranju i poznata glumica u toj knjizi pokušava pomoći pripadnicima jačeg spola da bi manje radili radikalne greške dok se udvaraju, a dio Jenniferinih savjeta možete pogledati u priloženom videu.

Jennifer Love Hewit na Jay Leno showu: