Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Povodom skorog početka najboljeg reality showa u Hrvatskoj – Farme, nazvali smo Don Anđelka Kaćunka i Vesnu Škare Ožbolt da ih pitamo da li su ikada razmišljali o ulasku na najpopularnije hrvatsko selo.


'Ne , nisam nikada razmišljao o ulasku na Farmu iz dva razloga. Prvi je taj što bi mi sudjelovanje na Farmi bilo teško spojivo s mojom pozivom i svim obavezama koje imam prema mojim župljanima, a drugi se tiče same koncepcije showa. Farma je naime zabavni show, a svećenik nije zabavljač, premda se i putem zabave može evangelizirati, a kako se preko televizije može doprijeti do puno više ljudi na kraju sve je stvar procjene.', rekao nam je Don Anđelko Kaćunko.

Vezani članci Slika nije dostupna DC: Josipović je prekršio Ustav Slika nije dostupna 'Imam iza sebe konkretne rezultate, idem u drugi krug'

>> Nina Morić razmišlja o ulasku na 'Farmu'

A što se tiče Crkve i Don Kaćunku nadređenog svećenstva, on smatra da bi vjerojatno bilo otpora i protivljenja njegovom ulasku na Farmu, ali najviše zbog toga što bi to bilo nešto još neviđeno i novo, kao što je bio i njegov blog. 'Novo u Crkvi često nailazi na otpor, kao što je, kada sam ga tek počeo pisati, naišao i moj blog.', prisjetio se Don Kaćunko.

A što se tiče ostalih Farmera ili Farmerica, Don Anđelko u hipotetskoj situaciji ulaska na Farmu ne bi imao određene želje, zato 'jer svećenik sa svima mora biti prijatelj, bez iznimke'. 

Na Farmi Don Anđelku ne bi falile dobrobiti modernog života: 'Ja bez svega mogu! Televiziju uopće ne gledam, a od mobitela bi se na Farmi samo odmorio. Odrastao sam na selu, i nema seoskih poslova koji su mi strani, a kako sam u mladosti kuhao ni to mi ne bi bio problem!'

Koliko se čini Don Kaćunko bi bio idealan kandidat za Farmu tako da će biti stvarno šteta ako se ipak ne odluči ući na najpopularnije hrvatsko selo. 

Vesna Škare Ožbolt smatra da bi to bilo vrlo zanimljivo iskustvo: ‘To bi bilo jako zanimljivo, međutim zbog silnih obveza ne bih toliko dugo mogla izbivati. Naime zbog posla kojim se bavim do sada sam bez mobitelela izdržala svega tri dana, jer sam toliko duglo bila u džungli. No to je jedno sasvim drugo iskustvo od Farme, koju sam rado znala pogledati prošle godine, naravno kad sam imala vremena za boravak pred malim ekranom.’, rekla nam je Vesna, koja će, kako se početak Farme opasno bliži, uskoro opet moći uživati u avanturama stanovnika najzabavnijeg sela u Hrvata.