Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nova TV će uskoro početi emitirati novi program Doma TV. Očekuje nas vrhunska zabava...


Uskoro novi TV programi! Vijeće za elektroničke medije Novoj TV i RTL-u dodijelilo je koncesiju za emitiranje specijaliziranog kanala u zemaljskoj mreži. Gledatelje tako uskoro čeka vrhunska zabava na novom programu Nove TV, nazvanom Doma TV.

Vezani članci Slika nije dostupna Slučaj Ipsilon: Dražen Golemović se osjeća krivim! Slika nije dostupna Počinje suđenje Draženu Golemoviću za 'Ipsilon'

Odluku o dodjeli koncesije Novoj TV za emitiranje novog kanala Doma TV u zemaljskoj mreži, Vijeće je donijelo većinom glasova. Koncesija je dobivena na 15 godina, uz godišnju naknadu od 450 tisuća kuna. Novi program mora krenuti s prikazivanjem u roku 90 dana od objave odluke u Narodnim novinama.

'Doživljavamo to kao i priznanje našeg rada svih ovih godina na Novoj TV, i stvaranja danas vodeceg komercijalnog kanala u RH', izjavio je predsjednik Uprave Nove TV, Dražen Mavrić.

>> Nova TV dobila koncesiju za Doma TV

Doma TV gledateljima će nuditi samo najbolje od televizije. Brojne premijere, zabavni program, vrhunski strani serijski naslovi, ali i novosti iz domaće produkcije. Bit će to velik korak naprijed u razvoju TV industrije u Hrvatskoj. Svi oni željni dobre zabave uz male ekrane, tako će napokon doći na svoje.
 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju