Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Bočice lijekova, platnena torba puna gotovine i uplakani dečko Anne Nicole Smith nalazili su se u hotelskoj sobi u kojoj je umro Playboyev model od prekomjerne doze lijekova i droge prije tri godine, potvrdila je policijski detektivka u četvrtak na sudu.


Detektivka Katherine Frank prva je svjedočila na procesu u kojem su Howard K. Stern, bivši dečko i odvjetnik Anne Nicole Smith, te liječnici Sandeep Kapoor i Khristine Eroshevich, optuženi su da su ovisnoj osobi prepisivali i davali lijekove.

Vezani članci Slika nije dostupna Predala se psihijatrica preminule Anne Nicole Smith Slika nije dostupna Otac i poočim kćeri Anne Nicole (bili) ljubavnici?

Frank je posvjedočila da je nedugo pošto je tijelo mrtve Smith izneseno iz hotelske sobe Stern pao na koljena i zaplakao. ‘Bio je vidljivo potresen događajem’, potvrdila je detektivka prisjećajući se nemilog događaja koji se zbio u veljači 2007. godine.

>> Ljubavnik i liječnici skrivili smrt Anne Nicole Smith?

Steve Sadow, Sternov odvjetnik je izjavio kako je njegova stranka bila u ljubavnoj vezi s pokojnicom i da su sve akcije koje je poduzimala u to vrijeme bile u svrhu pomoći i podrške.

Detektivka je također posvjedočila da je u platnenoj torbi pronađenoj u Seminole Hard Rock Hotelu bilo više od osam tisuća dolara u gotovini. Annin tjelohranitelj Maurice Brighthaupt je tada tvrdio da je novac njegov, te je od policije tražio da mu ga preda, što su policijski službenici odbili. Tjelohranitelj je također pozvan da narednih dana da izjavu na sudu.
 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju