Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Glumica Demi Moore očigledno više pažnje pridodaje izgledu nego se to dosad mislilo.


Zbog prehlade i loše frizure, ili kako bi u Americi rekli 'bad hair day', Demi se nije pojavila na dodjeli glumačkih nagrada Zlatni globus.

Vezani članci Slika nije dostupna Evo što joj je bivši 'poklonio' za Božić! Slika nije dostupna Jeste li ikad vidjeli ovakvu Milu Kunis?

Ispričala se putem Twittera uz priloženu fotografiju na kojoj je sporna loša frizura. Pih, kao da se to ne može na brzaka isfenirati. Što će samo zagrebačke špicuše reći kad čuju razlog zbog kojeg je ova propustila tako značajnu ceremoniju, a ove bi ubile za komadić crvenog tepiha na kojem je Demi kao kod kuće.

Zagrebačke špicuše, prionite!

Možda bi, eto putem Twittera ako nikako drugačije, naše subotnje pozerice mogle glumici udijeliti pokoji savjet kako se u rekordnom roku skockati kao za premijeru.

No, dok je Demi bila kod kuće ucviljena zbog loše zurke, Ashton Kutcher se takvim detaljima nije zamarao pa je bez svoje voljene stigao na dodjelu nagrada u Los Angeles. Uz Jennifer Garner bio je jedan od prezentera, a kako je sam birao odijelo koje je za tu priliku nosio Demi je na Twitteru pohvalila njegov izgled napisavši kako je 'napokon dotjeran'.