Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Glumica najpoznatija po ulozi Mirande Hobbes u seriji 'Seks i grad', zaručnički je prsten pokazala u New Yorku za vrijeme prosvjeda kojim su se tražila prava za homoseksualne parove.


'Često čujem da su kampanje za prava istospolnih zajednica napad na tradicionalne zajednice. Željela bih vidjeti na koji način nekoga ugrožava činjenica da ću se oženiti svojom djevojkom', poručila je Cynthia Nixon na skupu kojim se zahtijevalo da se u državi New York legaliziraju gay brakovi, prema uzoru na Massachusetts, Connecticut, Iowu i Maine.

Vezani članci Slika nije dostupna Beyoncein polubrat ostao bez doma – izbačen na ulicu! Slika nije dostupna Bili su pokloni za gotovo 200 država

Zvijezda 'Seksa i grada' je šest godina u vezi s Christine Marinoni, a okupljenim Njujorčanima premijerno je pokazala dijamantni zaručnički prsten.

'Zaručili smo se prije mjesec dana i nadam se da ćemo se uspjeti oženiti u New Yorku', izjavila je glumica, kojoj je javnu potporu prižila i kolegica Kristin Davis, koja je u kultnoj seriji tumačila ulogu Charlotte York.