Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Magazin OK! tvrdi da je Katie spremna zatrudnjeti sa spermom Rona Hubbarda.


Katie Holmes oplodit će se spermnom pokojnog osnivača scijentologije, kontroverznog L. Rona Hubbarda, a za to će joj Tom Cruise, njezin suprug, na račun uplatiti 75 milijuna dolara.

Vezani članci Slika nije dostupna Roditelji se boje 'Suri faktora' Slika nije dostupna Ispričala se suprugu za javnu sramotu

Ova bizarna informacija ustvari je samo nastavak priče po kojoj je već i Suri začeta Hubbardovom spermom, a Katie je Tom odabrao kao idealnu kandidatkinju za nastavak 'svete scijentološke loze'.

Lafayette Ronald Hubbard rodio se poput Hajduka 1911. godine, a u američku povijest prvo je pokušao ući kao pisac ZF romana, a potom i kao guru koji je osmislio sistem samopomoći zvan 'dianetics'. No, budući da je famozni 'američki san' rezerviran uglavnom za totalne ekstreme, Hubbard je uspio tek kada je izmislio doktinu, rituale i pravila opskurnog kulta kojeg je prozvao scijentologija.

Jedna od osnovnih postavki tog vjerskog pokreta jest da ljudske duše, prije rođenja na Zemlji, borave na nekim drugim planetima. Na kojima? E tu povjerljivu informaciju scijentolozi saznaju nakon što uplate određene dolarske svote na račun.

>> Katie Holmes ostavila Toma Cruisea?

Nekoć perspektivna glumica Katie Holmes će, kako dakle tvrdi magazin OK!, odmrznuti spermu toga Rona Hubbarda, oploditi se pod budnim okom Toma Cruisea i tu uslugu naplatiti svome suprugu 75 milijuna dolara. Još je malo i uzela...