Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Održan je Creative Arts Emmy Awards, 'prethodnica' Emmyja koji je najvljen za idući vikend.


Crveni tepih vrvio je od celebrityja koji su koračali do Nokia Theatera u Los Angelesu na Creative Arts Emmy Awards, odnosno prethodnicu ceremonije dodjele televizijskih nagrade Emmy, koja će se održati idući vikend. Pored glumaca s A liste, na događaju su bili prisutni glazbenici, kostimografi, snimatelji, odnosno svi koji nikada nisu u filmskom kadru, ali su zaslužni za funkcioniranje televizijske mašinerije zabave.

Vezani članci Betty White Jedina je žena na svijetu koja se može pohvaliti da ima glumačku karijeru dulju od 80 godina! Kendall i Kylie Jenner (Foto: Instagram) Americi ih je dosta: Slavne sestre doživjele veliku neugodnost na utakmici, a sve je i snimljeno

>> 'Breaking Bad', 'Opasna Igra', 'Tudori' i 'Televizijska posla u utrci za Emmy

‘Malo sam ozlojeđena što je svake godine sve više ‘A liste’ Hollywooda na svečanosti. Počeo je dolaziti i Tom Hanks. Mislim, što on radi ovdje? Tu bi trebali biti make up artisti, frizeri i ljudi iza scene i televizijske produkcije’, izjavila je Kathy Griffin koja je u šali dodala kako je došla s partnericom Kristin Chenoweth i da su njih dvije trenutno najvrući holivudski par. ‘Zovu nas Chenofin!’, sprdajući se na kovanice koje su dobili neki drugi slavni parovi, poput Angline Jolie i Brada Pitta.

što se tiče same dodjele nagrada, fenomen Betty White postaje sve veći. White je dobila Emmyja za najbolju gošću glumicu u komičnoj seriji ‘Saturday Night Live’. To je njezin peti prime-time Emmy trofej. Prijašnje nagrade dobila je između ostalih i za sitcome ‘The Mary Tyler Moore Show’ i ‘Zlatne djevojke'.

Pored ‘Saturday Night Live’-a, osamdeset osmogodišnja White je ove godine i u novom sitcomu ‘Hot In Cleveland’ , kao i u seriji ‘The Middle’ u kojoj glumi ludu knjižničarku.

Glumac John Lithgow dobio je nagradu za ulogu u seriji ‘Dexter’, Anna Hathaway za posuđeni glas u ‘Simpsonima’, Soyo An za najbolje kostime u ‘So You Think You Can Dance’.

Za najbolji reality show proglašen je ‘Jamie Oliver’s food Revolution’. Za najboljeg voditelja reality showa proglašen je Jeff Probst iz ‘Survivora’.