Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Glumac Christian Bale snimljen je kako je čak 35 puta izgovorio riječ 'fuck' tijekom verbalnog napada na jednog člana filmske ekipe tijekom snimanja novog četvrtog nastavka filma 'Terminator' u kojem tumači glavnu mušku ulogu, odnosno Johna Connora.


Christian Bale je doslovce pukao i iskalio se na direktora fotografije Shaneu Hurlbutu, nakon što je ovaj prekinuo snimanje zahtjevne scene na setu u Novom Meksiku. Naime Hurlbut se umiješao u scenu između Baleovog lika Johna Connora i glumice Bryce Dallas, nakon čega je i inače impulzivni velški glumac poludio i sasuo Hurlbutu niz uvreda u lice. Bale je od prije poznat po eskalacijama bijesa, a imao je i problema s policijom kad se prošle godine posvađao s majkom Jenny i sestrom Sharon uoči premijere filma 'Vitez tame'.

Vezani članci Poni Sokol - 2 Gostio se tuđim povrćem i presretao automobile, a onda je u nestašnog ponija odlučila investirati općina Bale: "Sokol se sad smirio" Slika nije dostupna Proćelav, zapušten, bradat - za ne prepoznati!

Uglavnom Hurlbuta je Bale optužio da je amater kojeg nimalo ne zanima što se događa ispred kamere i koji već svojom pojavom remeti snimanje. Redatelju je dao sugestiju kako bi netko stalno trebao čuvati direktora fotografije da ne napravi neku štetu na setu svojim švrljanjem. Cijeli verbalni napad bio je 'ukrašen' s 35 riječi 'fuck'.

Prenosimo vam audio snimak Baleovog već sad legendarnog monologa, koji je inspirirao neke da čak i naprave glazbenu podlogu i naprave pjesmu. Sudeći po količini bijesa, Bale bi mogao postati novi pjevač grupe Rage Against The Machine.