Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ako vidite Kukulcana, gotovo je

Charlie Frost zna kako izgleda bog Sudnjega dana

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bloger Charlie Frost nastavlja upozoravati, te je čak pojasnio kako točno izgleda biće koje će stići na planetu neposredno prije smaka svijeta.

Na upit jednog od slušatelja, Charlie Frost objasnio je kako Maje ne samo da su matematički predvidjele kraj svijeta, nego su ga zatim i približile svome narodu kroz mitologiju u obliku boga stvaranja i razaranja Kukulcana.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Spasiti će se samo bogati i povlašteni Charlie Frost otkrio lokaciju nove 'Noine arke'! Slika nije dostupna Živi na vrhu supervulkana Charlie Frost se javlja s nulte točke sudnjeg dana!

>> Charlie Frost otkrio lokaciju nove 'Noine arke'!

'Statue i rezbarije ga prikazuju kao ogromnu zmiju. Majama je simbolizirao stvaranje i razaranje. Mit kaže da je nestao u moru i neće se vratiti do doba više svijesti, koje, ako si me slušao, znaš da će doći 2012., na smak svijeta. Dakle, Keith, ako vidiš golemu zmiju s krilima kako ide ulicom, to je ili jedna od mojih bivših žena ili kraj svijeta.', rekao je bloger Charli Frost, nastavljajući najavljivati uskoro dolazeću apokalipsu, koja će se dogoditi 21. prosinca 2012. godine.

Posjetite blog Charlie Frosta!
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene