Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Poznate osobe uglavnom uživaju u pažnji kojom ih obasipaju njihovi obožavatelji. No kad obožavanje prijeđe granicu dobrog ukusa, stvari postaju u najmanju ruku bizarne.


Nedavno je Jennifer Aniston zatražila i dobila sudsku zabranu pristupa jednog svog obožavatelja koji je tvrdio kako holivudska glumica želi njegovo dijete. Dvadesetpetogodišnji Jason Peyton lijepu je glumicu redovito pratio i namjeravao je oteti.

Vezani članci Izabel Kovačić (Foto: Instagram) Izabel Kovačić objavila jednu od najljepših fotografija dosad: "Ti si čudo, vrijedna divljenja" Lidija Bačić (Foto: Instagram) Popularna Lile još jednom sve osvojila bujnim dekolteom: "Ne znam tko te ne bi volio"

Kako ne bi zapao u slične probleme, zvijezda serijala 'Sumrak' od obožavateljica bježi u društvu tjelohranitelja. Obožavateljice samo žele da ih Robert Pattinson jednom vampirski ugrize, a što je htjela obožavateljica koja je Harveyu Keitelu ostavila plastičnu bocu urina ispred vrata nikad nije doznao.

A ni Tom Jones nije otkrio tko ga je gađao iskorištenim prezervativom na koncertu, kao i poprilično uprljanim muškim gaćama. Poznato je da je pokojni Toše Proeski jednom prilikom od obožavatelja dobio čak šest stotina plišanih medvjedića koje je pjevač potom darovao napuštenoj djeci.

Kako se naši celebrityji nose s nasrtljivim obožavateljima, pogledajte u prilogu IN magazina.