Londončanke Ruby i Pearl Day odnijele su pobjedu u anualnom natjecanju za britanski najsličniji par blizanaca.Ruby
i Pearl Day proglašene su u ponedjeljak najsličnijim britanskim blizankama u natječaju koji je organizirao Whisper Duo, pobijedivši tako 29 drugih parova blizanaca i blizanki koji su se natjecali za istu titulu. 18-godišnje Ruby i Pearl žive u istočnom Londonu, obje studiraju primijenjenu umjetnost, te su toliko slične da čak i njihovi dečki imaju velikih problema kada ih trebaju razlikovati.

Vezani članci Policajci, ilustracija Ministarstvo raspisalo natječaj na koji se članovi stranaka ne mogu javiti, posao osiguran samo za dostojne obavljanja službe Slika nije dostupna Vidjeti da biste vjerovali - kao da ista osoba živi u dva tijela!

>> Kolekcija najerotičnijih blizanki na svijetu

Blizanke su se već okušale i na 'velikom ekranu', pojavivši se u petom nastavku 'Harryja Pottera', sa čim su si osigurale pojavljivanje i u finalnom nastavku sage om mladom čarobnjaku. Sljedeću godinu se namjeravaju posvetiti usavršavanju svojih glumačkih umijeća tako da ćemo za Ruby i Pearl Day, najsličnije, a po nama i najljepše britanske blizanke, sasvim sigurno još čuti u budućnosti…