Iako snimanje prolazi dobro, iz Pitt-Jolie 'štaba' potvrđene su neke neugodnosti.


Brad Pitt vjerno prati svoju suprugu Angelinu Jolie gdje god set njezina filma 'Bezimena ljubavna priča' ide, a danas su iz Pitt-Jolie 'štaba' potvrdili da iako su se u Budimpešti odlično osjećali i dobro proveli, ipak čitavo iskustvo nije prošlo bez neugodnosti.

Vezani članci Slika nije dostupna Tražeći Angelinu, Brad poljubio vrata! Slika nije dostupna Počelo snimanje, a Angelinin film je još uvijek obavijen velom tajni

>> Angelina snima posljednje scene svog filma u Sarajevu

>> Policijske snage štite filmsku ekipu Angeline Jolie u Sarajevu

Naime, dok su 9. studenog snimali u glavnom gradu Mađarske, Pitt je brižno dokumentirao rad svoje supruge sa dvije kamere, koje se mogu vidjeti na fotografijama koje vam donosimo. No nedugo nakon što je završio slikanje, te odložio kamere, ukradena mu je Leica S2 kamera, vrijedna 120.000 kuna.

'Istina je da je Bradu na setu ukradena kamera. On je koristio četiri kamere, a Leica S2 koja mu je ukradena je izuzetno skupa. Kada je vidio da mu je kamera ukradena bio je jako ljut. Nije bio toliko ljut zbog nestanka same kamere, nego zato jer su zajedno s njom ukradene mnoge fotografije koje još uvijek nije razvio, te su sada nepovratno nestale.', izjavio je za mađarske medije jedan od članova ekipe Angelinina filma.
 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju