Uz bogati prigodni program ovih blagdana Nova TV će svojim gledateljima darovati i novi vizualni identitet. Zimski ugođaj na ekranu će imati svoju premijeru već u jutarnjem nedjeljnom programu 6. prosinca.


Novo ruho na Novoj TV uključuje četiri nova promotivna jingla nazvana Power, Santa, Family i Frost te novi grafički paket u zimskom ugođaju. Blagdanski identitet nastavlja se na originalni kreativni koncept Nove TV koji je radio RedBee Media dok su kreativna rješenja novih identiteta razvijena u suradnji Nove TV i ProTV-a.

Vezani članci Kardinal Josip Bozanić Kardinal Bozanić uputio tradicionalnu čestitku vjernicima: ''Ako želimo vidjeti i stići daleko trebamo biti blizu'' Božićne brade (Foto: boredpanda.com) Odlične božićne ideje za sve bradonje, spremite se na vrijeme za blagdane

Na dvodnevnom snimanju sudjelovalo je oko 100 ljudi, a za produkciju je zaslužan DominoPro, produkcijska tvrtka koja izrađuje reklamne i TV spotove za poznate svjetske TV kuće i klijente. Režiju i fotografiju potpisuje izraelski redatelj Emanuel Kadosh, poznat po radu na filmovima 'Izgubljeni grad', 'Madigliani' i dr.

U posebnoj tehnici koja kombinira računalnu animaciju s fotografijom rađena je postprodukcija u tvtrki MediaPro Magic kako bi se u potpunosti dočaralo toplo blagdansko ozračje. I nakon nove godine Nova TV će nastaviti uvoditi nove vizualne elemente za koje su već spremni koncepti Sport, Akcija i Proljeće.