Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Devedesetčetverogodišnja glumica koja leži u bolesničkom krevetu sa suprugom već traži donatoricu jajašca i surogat majku.


Suprug Zsa Zse Gabor, šezdesetsedmogodišnji Prince Frederic von Anhalt želi udovoljiti supruzi koja radi bolesti leži prikovana za krevet i s njome dobiti dijete, piše TMZ. Par je već počeo tražiti donatoricu jajašca i surogat majku, a Prince Frederic von Anhalt je, prema napisu istog, već donirao svoje sjeme i ne može sakriti uzbuđenje zbog toga što bi mogao postati otac.

Vezani članci Miranda Kerr (Foto: Instagram) Daleko od očiju javnosti: Bivša anđelica Victoria's Secreta u tajnosti rodila treće dijete Teška nesreća u Travnom (Foto: Davor Puklavec/PIXSELL) - 4 Policija objavila detalje užasa u Novom Zagrebu: Uhićen vozač koji je izazvao nesreću u kojoj su stradale majka i dijete

'Moja je supruga oduvijek sanjala da imamo dijete. Iako nećemo koristiti njena jajašca, oduševljena je što ćemo imati bebu. Jedino se nadam da će Zsa Zsa ostati s nama dovoljno dugo da je ugledam s bebom u naručju. Ona želi da dobijemo sinčića', izjavio je von Anhalt kako prenosi TMZ.

Jedina Zsa Zsina kći, šezdesetčetverogodišnja Francesca Hilton nije oduševljena idejom, naprotiv, slučaj je komentirala riječima: 'To nije normalno!'

Nekadašnja holivudska diva nakon prometne nesreće od 2002. godine ne može hodati, a prošle je godine preživjela transplantaciju kuka i amputaciju noge.

>> Histeričnu Zsa Zsu Gabor odveli u bolnicu, vikala da je sada njen red

>> Zsa Zsa Gabor ponovno u kritičnom stanju

>> Zsa Zsa Gabor dan nakon amputacije noge pojela sladoled