Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Devedesetčetverogodišnja glumica koja leži u bolesničkom krevetu sa suprugom već traži donatoricu jajašca i surogat majku.


Suprug Zsa Zse Gabor, šezdesetsedmogodišnji Prince Frederic von Anhalt želi udovoljiti supruzi koja radi bolesti leži prikovana za krevet i s njome dobiti dijete, piše TMZ. Par je već počeo tražiti donatoricu jajašca i surogat majku, a Prince Frederic von Anhalt je, prema napisu istog, već donirao svoje sjeme i ne može sakriti uzbuđenje zbog toga što bi mogao postati otac.

Vezani članci Jessica Chastain (Foto: Profimedia) Svi su se začudili kad su je vidjeli: Fotografije koje su otkrile veliku tajnu glumice Žanamari Perčić (Foto: Instagram) Žanamari pokazala bikini i poručila suprugu: "Cijelo ljeto čekam ovo, sorry hubby!"

'Moja je supruga oduvijek sanjala da imamo dijete. Iako nećemo koristiti njena jajašca, oduševljena je što ćemo imati bebu. Jedino se nadam da će Zsa Zsa ostati s nama dovoljno dugo da je ugledam s bebom u naručju. Ona želi da dobijemo sinčića', izjavio je von Anhalt kako prenosi TMZ.

Jedina Zsa Zsina kći, šezdesetčetverogodišnja Francesca Hilton nije oduševljena idejom, naprotiv, slučaj je komentirala riječima: 'To nije normalno!'

Nekadašnja holivudska diva nakon prometne nesreće od 2002. godine ne može hodati, a prošle je godine preživjela transplantaciju kuka i amputaciju noge.

>> Histeričnu Zsa Zsu Gabor odveli u bolnicu, vikala da je sada njen red

>> Zsa Zsa Gabor ponovno u kritičnom stanju

>> Zsa Zsa Gabor dan nakon amputacije noge pojela sladoled