Uzbudljiva četvrta polufinalna emisija donijela nam je još dvoje finalista!


Nakon zaista izvrsnih nastupa četvrte polufinalne večeri gledatelji Supertalenta su zasigurno bili na sto muka kome dodijeliti svoj glas, ali ipak im se najviše svidjela izvrsna koreografija plesne skupine Atomic Dance Factory, te su im dodijelili naviše glasova i osigurali im nastup u polufinalu.

<a href="http://supertalent.novatv.hr/" target="_blank"><img src="http://image.dnevnik.hr/media/images/original/Oct2009/60263690.jpg"/></a>

Vezani članci Slika nije dostupna Upoznajte Luku Matića, hrvatskog Lady Gagu! Slika nije dostupna Atomic Dance Factory: Bit ćemo bolji od britanskog Diversityja

Drugo mjesto pripalo je mladom plesnom par koji čine Deborah Šuker i Marijan Kešinović, a treće 11-godišnjoj Mirta Krsnik, a kako se žiri još prije finalnih rezultata izjasni da bi i jedne i druge voljeli vidjeti u finalu, takav poredak ih je stavio na sto muka. Naime, po pravilima žiri mora izabrati između natjecatelja kojima je dodijeljeno drugo odnosno treće mjesto jednog natjecatelja koji ide u finale Supertalenta.

Nakon dužeg vijećanja Dubravko je progovorio u ime žirija, te objasnio da im je ovo bila najteža odluka do sada, i napomenuo da je zapravo nisu ni uspjeli donijeti. Nakon dužeg oklijevanja, traženja pomoći od publike u studiju i ponavljanja da im je jako teško odlučiti, Merlić je ipak teška srca rekao da dalje idu Deborah Šuker i Marijan Kešinović.

Četvrtu polufinalnu emisiju Supertalenta otvorila je satiričko glazben skupina Redikuli, koji su na audiciji digli žiri na noge i nasmijali ih do suza. Nastupili su s još jednom simpatičnom točkom u kojoj su i muški i ženski članovi bili obučene u bijele lepršave baletne suknjice, a jedan član je glumio njihovog Don Juana. Iako nisu oduševili na kao na audiciji žiriju su bili simpatični.

Uslijedili je glazbena skupina Antonio i Šimunčani. Bend koji čine 14-godišnji Antonio Vrbički, Marko Leskovec, Hrvoje Barić, Luka Patalen i Zvonimir Mihovec još jednom su pokazali svoju virtuoznost s harmonikom, tamburicama i kontrabasom. 'Sjani ste bili!', rekla je Nina Badrić nakon njihovog nastupa. 11-godišnja Mirta Krsnik iz Pazina za polufinale Supertalenta pripremila je pjesmu 'Samo probaj' od Ivane Radovniković, te smo tako napokon čuli jednu izvedbu na hrvatskom.

Plesna skupina Megablast ovaj je put pripremila njihovu verziju filma 'Matrix', koju je posebno nakon nastupa pohvalio Enis Bešlagić, primijetivši da se te koreografije nije do sada nitko drugi nije dosjetio, a Nina je rekla da je Supertalent pokazao koliko talentiranih plesnih skupina ima Hrvatskoj.

>> Tihomir Bendelja i Step by Step ušli u finale Supertalenta!

Sljedeći polufinalsti bili su plesni par Deborah Šuker i Marijan Kešinović, koji zajedno plešu posljednjih godinu dana. Upoznali su se i zavoljeli ples u plesnoj školi u rodnim Vinkovcima. Marijan je izvrstan plesač iako je bez pomoći slušnog aparatića čuje tek 13%. Budući da, iako čuje glazbu, ne raspoznaje ritam, Marijanu u tome pomaže plesna partnerica pa kaže da ne bi mogao plesati bez nje jer počesto ne raspoznaje niti riječi pjesama, te su tim više oduševili i žiri i publiku svojom izvrsno izvedenom koreografijom.

Mirela Hrženjak nastupila je sa skladbom 'Beautiful' od Christine Aguilere, a nakon nastupa Nina je rekla da joj je teško povjerovati da joj je samo 11 godina kada je čuje kako pjeva. Učitelj afro - brazilskom vještine Capoeire, Tomislav Kodžoman iz Solina u polufinalu je ponudio divlji ples koji je obilovao akrobacijom, te je čak nadmašio svoju izvedbu s audicije Supertalenta, a žiri i publika su bili jako zadovoljni.

'Daleko ćete dogurati. Ako i ne prođete u finale, mislim da vas čeka uspješna karijera!', rekla je Nina nakon polufinalnog nastupa ženskog punk-rock benda The Rock Flock, a čak je i 'strogi' Dubravko bio jako zadovoljan. Uslijedio je nastup plesne skupine koju su svi čekali, Atomic Dance Factory koji nisu razočarali, te su izveli futurističku koreografiju za koju je Dubravko rekao da je 'čisti art', a Nina i Enis su bili podjednako oduševljeni njihovim nastupom. Zadnji polufinalista bio je mađioničar Josip Ciganović koji ovog puta svoju asistenticu Danijelu nije proadao mačevima kao na audiciji nego ju je živu spalio, no na kraju se ispostavilo da je ipak bilo samo riječ o triku.