Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Dok se približava suđenje navodnom serijskom ubojici, Ashton Kutcher se prisjeća horora kojem je svjedočio kada je ubijena njegova djevojka 2001. godine, riječima: 'Mislio sam da je crveno vino…'


Glumac Ashton Kutcher iduće će godine svjedočiti na suđenju navodnom serijskom ubojici Michaelu Gargiulou. Tridesetdvogodišnji glumac rijetko je govorio o nasilnom ubojstvu dvadesetdvogodišnje Ashley Ellerin koje se dogodilo 2001. godine, no njegovo je svjedočenje policiji otkrilo šokantne detalje o onome što je vidio u noći umorstva.

Vezani članci Golub i djevojka Nije se mogla riješiti goluba pa su ubrzo postali najbolji prijatelji Slika nije dostupna Njujorški 'Jack Trbosjek' sije strah

Gargiulo, koji sada ima trideset i četiri godine, čeka suđenje za ubojstva s predumišljajem četvero žena. Uhićen je 2008. godine nakon otkrivenog DNA iz stana Michelle Murphy, koja je preživjela napad nožem u travnju te godine. Policija tvrdi da dokazi vode do Gargiuloa, te da je dotični povezan s fatalnim ubodima žene u Monterey Parku 2005. godine, te s ubojstvom Tricie Pacaccio 1993. godine u čikaškom predgrađu gdje je Gargiulo tada živio.

21. veljače 2001. godine Kutcher je primio poziv od svoje nove djevojke Ellerin. Studentica, manekenka i striptizeta je pokušala ugovoriti sastanak s tada dvadesettrogodišnjim glumcem, no on ju je odbio, prenosi Mail Online. Izjavio je da je ionako kanio Ellerin kasnije posjetiti u holivudski bungalov, iza slavnog kazališta Grauman's Chinese. Rekao je policiji da je tijekom večeri dva puta pokušao nazvati Ellerin, no ona nije dizala slušalicu. Kada se Kutcher dovezao do njenog stana u 22,45 kako bi izgladio ono što je smatrao svađom, ugledao je svijetla u njenom stanu, te automobil parkiran ispred ulaza. Nakon kucanja, i dozivanja na koje nije dobio odgovor, Kutcher je izjavio da je pogledao kroz prozor u stan i ugledao nešto za što je mislio da je crveno vino proliveno po parketu.

>> Ashton Kutcher bijesan zbog glasina o preljubu

>> Demi Ashtonu: 'Idi kvragu gade jedan!'