Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Slavni gost boravi u kući koju je sagradio njemački poduzetnik Andreas Dussmann, koji medijima ne želi otkriti tičnu lokaciju.


Britanski glumački velikan Anthony Hopkins odmara se negdje pored Grožnjana u kući od 400 kvadrata koju je kupila njegova fondacija. Prema dostupnim informacijama, Hopkins je u toj kući, čiju točnu lokaciju građevinski poduzetnik Andreas Dussmann ne želi otkriti, već nekoliko put boravio s obitelji.

Vezani članci Gliser u Istri - 2 Šokantni incident u Istri kod Premanture: Blizu prepune plaže izgubio nadzor nad gliserom pa se sudario s drugim brodicama Pedofilija na internetu, ilustracija U kampu u Bujama snimao golu djecu: Uhićen 41-godišnji Slovak

Dussmann je naturalizirani Istranin, koji se specijalizirao za gradnju rustikalnih vila u Istri, za koje je u tri navrata dobivao prestižnu nagradu International Property Award.

>> Klinci iz 'Milijunaša s ulice' glumit će s A. Hopkinsom

Kupci tih vila su uglavnom dobrostojeći europski bankari, odvjetnici i poduzetnici. 'Naši klijenti ovdje pronalaze mir koji im kod kuće nedostaje. Trenutno Istri, doduše, nedostaje sadržaja kao što su male trgovine i butici, kao i golf-tereni bez kojih se danas teško može zamisliti ova vrsta turizma, ali to će se, vjerujem, s vremenom promijeniti' rekao je Dussmann za Jutarnji list.

Izvorni tekst pročitajte OVDJE.