Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nakon što je zaplakao pred kamerama Nove tv, kontroverzni poduzetnik Ante Gotovac definitivno je potvrdio kako ga s Osječankom Petrom veže samo prijateljstvo i da ne namjerava odustati od svoje Simone. Kako je i bilo za očekivati kad su Gotovčevi u pitanju, dogodio se neočekivani slijed događaja.


Iako je Ante Gotovac prije samo tjedan dana prvi puta javnosti predstavio svoju novu simpatiju, 19-to godišnju osječanku Petru njihova priča i prije no što je uistinu počela doživjela je kraj.

Vezani članci Slika nije dostupna Domaća zvjezdana događanja i kaosi u 2010. - najveći skandali Slika nije dostupna Ante Gotovac zaljubljen u svoju novu ljubav Petru

'Petra je jedna divna djevojka koju sam upoznao, što sam već rekao, nakon što su odnosi moji sa Simonom poremećeni nakon stanovitog Marka ovo ljeto. No međutim, Petra je sama rekla u Red Carpetu da ne želi sa mnom imati ništa, kao i meni naravno, sve dok ne raščistim svoje odnose sa Simonom, mislila je na brakorazvodnu parnicu.', rekao je Antiša.

>> Ante Gotovac potvrdio: Kandidirat ću se za predsjednika!

Iako su danima plijenili pažnju stanovnika grada na Dravi koji su mislili da svjedoče rađanju jedne nove ljubavi Ante i Petra na kraju su shvatili da ih veže samo prijateljstvo.

Petra je draga i iskrena prijateljica kaže Ante, koji ne žali ni trenutka vremena provedenog u zajedničkom druženju. Unatoč svemu što se dogodilo Ante kaže da se namjerava boriti za Simonu. Neke su veze kaže, neraskidive: 'Pa mislim da su moje mimike lica u Red Carpetu rekle Simoni sve. Poslale jasnu poruku, no međutim moram bit svjestan situacije, staložen, sabran i moram ići dalje. A kaj bude bude! To ćemo vidjeti.', zaključio je Antiša. Više u prilogu IN magazina!
 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju