Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ante Gotovac ponovno šokira. Odgovarajući na posljednje napise u medijima, koji mu pripisuju bankrot, kontroverzni poduzetnik ne samo da otvara novi autosalon, nego je i angažirao bivšu suprugu Simonu da pjeva na otvorenju.


Ante Gotovac spao je na prosjački štap. Ostade Ante bez krova nad glavom. Ali i bez svojih prepoznatljivih mečki. Barem tako tvrdi navodna nova vlasnica Antinih dobara. Bivša zaručnica Lana Boško na koju je Gotovac u naletu ljubavnog žara navodno darovnim ugovorom sve prepisao, međutim Antiša tvrdi da je istina drugačija.

Vezani članci Slika nije dostupna Ante o Simoni: Tko je bez grijeha neka prvi baci kamen Slika nije dostupna Simona sa 16 godina zarađivala kao prostitutka!

Jedino što sam Lani darovao je njezin novi nos - tvrdi Ante. No bivšoj zaručnici poručuje da joj je bolje da ga više ne ljuti, jer u protivnom će tražiti da nos ' vrati u prvobitno stanje'.

Ipak, Ante se na Srebrnjak više nikada neće vratiti. Ali ne brinite, ne spava na klupici u parku. No, ima još onih koji bi Gotovca rado vidjeli na dnu. Mediji su se ovih dana naveliko raspisali kako Ante nema kuna ni za telefonski poziv.

I kao što kaže stih koji je Gotovac otpjevao: 'Selo priča, Antu ne briga'. Dok se dežurni dušebrižnici brinu ima li Ante kuna na računu , Gotovac ubrzano radi na pripremama za otvaranje svog autosalona. A onda u njegovu stilu šok za kraj. 'Otvorenje se sprema ovih dana. Na otvorenju će nam pjevati - naša Simona!', rekao je Ante. Više u prilogu IN magazina!