Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Novinarka i voditeljica Sporta u Dnevniku Nove TV Anita Kajtazi Roth danas je Zagrebu rodila sinčića.


Sportska novinarka i voditeljica u Dnevniku Nove TV Anita Kajtazi Roth danas je u Zagrebu rodila sinčića. Ona i suprug Sergej su presretni zbog dolaska prinove u obitelj, a saznajemo da će sinčića najvjerojatnije nazvati Mitja.

Vezani članci Podvala Mama je umalo dobila infarkt od njegove spačke, još je i dobro prošao Vrata (Foto: Screenshot/YouTube) Mama je htjela pošteno zaključati vrata, a njezino rješenje nasmijalo je sina do suza

Iako je kao djevojčica maštala o tome da postane veterinarka, djetinjstvo ispunjeno sportskim aktivnostima obilježilo je put šarmantne novinarke i voditeljice Anite Kajtazi Roth.

Anita od samog početka čini dio tima Informativnog programu Nove TV kao novinarka i voditeljica Sporta u Dnevniku Nove TV, izvještavjući o najvažnijim sportskim događajima.

Anita je već kao 18-godišnjakinja počela raditi u Sportskim novostima, te je pratila juniorsku nogometnu, drugu i županijsku ligu.

Nogomet, područje za koje se specijalizirala, pratila je i tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva, te vodila druge sportske emisije Nove TV.