Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Revoltirana medijskim natpisima kako je lijepa Zadranka sama i da su je svi napustili, za IN magazin progovoriti je njezina najbolja prijateljica.


Otkako je Angie Garany stradala u teškoj prometnoj nesreći, interes medija i javnosti za njezino zdravstveno stanje ne jenjava. Obitelj i prijatelji lijepe Zadranke posljednja su tri mjeseca uglavnom šutjeli. No Jasna Coha, najbolja prijateljica bivše farmerice, odlučila je progovoriti samo za IN magazin. Prvo se pitanje nametalo samo od sebe - kako je Angie?

Vezani članci Gužva u toplicama Toplice pune kao usred ljeta, a Božinović ne zna ništa o tome: ''Nemamo takvih potvrda, ne bih sad predstavljao to kao velik problem'' U Novu sa starim problemima - 5 Sa starim normalnim vraćaju se i stare boljke: "Neke zemlje iz krize izađu sa jačom ekonomijom, društvom, a neke ponavljaju svoje pogreške desetljećima pa čak i stoljećima"

>> Angie Garany teži samo 35 kilograma

>> Angie Garany još ne zna da joj je dečko poginuo

'Angie je kao novorođena beba koja od početka mora učiti sve. Mora učiti ponovo jesti, piti, hodati, sjediti. Lijeva noga joj je pokretna, dok je ostatak tijela kao u nekim grčevima i nepokretno. No to se sve s vremenom može promijeniti. Doktori ni sami ne znaju, jer ovisi od slučaja do slučaja.', rekla nam je Jasna Coha.

Razlog prekida svojevrsnog zavjeta šutnje, objašnjava nam Jasna, leži u sve učestalijim netočnim i lažnim poluinformacijama koje se pojavljuju u javnosti. Određeni novinari, čija imena želi zadržati za sebe, provode medijski reket ucjenjujući Jasnu. Reci nam svoju priču ili ćemo mi objaviti bilo koju - rečenica je koju je čula više puta, medijski napis kako Angie u toplicama nitko ne posjećuje bila je kap koja je prelila čašu!

Osim bliskih prijatelja, crnokosu Zadranku libijskih korijena redovito posjećuje njezina teta. Unatoč svim poteškoćama, posjetila ju je sestra iz Libije. Jasna također s gnušanjem odbacuje insinuacije kako je uz Angieno uzglavlje zalijepila sliku Daniela Jurića, 29-godišnjeg profesora psihologije, koji je poginuo u prometnoj nesreći. Više u prilogu IN magazina!