Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Bračni par Pitt/Jolie uspio je utišati glasine kako im je u zadnje vrijeme veza dosegla samo dno, obznanivši svijetu kako je Angelina ipak trudna te će obitelj biti uvećana za sedmo dijete.


Iako se već naveliko pričalo kako je bračni par odlučio još do kraja ove godine proširiti svoju obitelj za još jedano dijete, ovako sretna vijest nije mogla doći u bolji trenutak njihove već tmurno komplicirane veze, navodi Entertainmentwise.

Vezani članci Slika nije dostupna Brad: 'Angelina nosi blizance!' Slika nije dostupna Angelina Jolie se udaje!

'Da! Angleina je trudna!', potvrdio je bliski obiteljski prijatelj, navodi američki magazin 'Star'.

'Par se mjesecima trudio kako bi Angie ponovo zatrudnjela jer su zaista željeli još jedno dijete, no svejedno samo saznanje da je ostala noseća je bio veliki šok za Angelinu, jer su se u zadnje vrijeme puno svađali i ideja o sedmom djetetu se zaista činila kao daleki san!, rekao je bliski prijatelj glumačke obitelji.

Drugi izvor bliži glumici je samo nadodao: 'Angelina je presretna, rekla je kako je znala da je trudna i prije nego što je test to potvrdio!'

>>Angelina Jolie potaknula sumnje da je ponovo trudna

No još uvijek nije poznato hoće li nenadano saznanje o blaženom stanju glumice imati ikakvog utjecaja na već pokrenut proces posvajanja malog siročeta s Filipina.