Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Kao u slučaju Tigera Woodsa, svakim danom neka druga žena maše dokazima kako je spavala sa suprugom Sandre Bullock.


Nakon izvješća o aferi između supruga Sandre Bullock, Jasseja Jamesa, i tattoo modela Michelle 'Bombshell' McGee, poznata holivudska odvjetnica Gloria Allred rekla je kako prezentira drugu ženu (već četvrtu koja se povezuje s Jessejem) koja tvrdi kako je imala intimne odnose sa suprugom Sandre Bullock koji su trajali tri godine.

Vezani članci Slika nije dostupna Prva fotografija nove djevojke Jesseja Jamesa: Mlađa i cijela tetovirana Slika nije dostupna Sandra Bullock zbog djeteta napušta glumu?

'Prezentiram prekrasnu manekenku i poslovnu ženu', rekla je Allred Entertainment Tonightu. 'James ju je stalno pratio i za nju vezao snažne osjećaje. Trenutačno pokušava odlučiti što dalje. Ima fotografski dokaz njihove afere uključujući nekoliko stotina SMS poruka, e-mailova i fotografija. Njihova veza je prekinuta taman prije nego je skandal s Michelle McGee buknuo u medijima', nadodala je odvjetnica koja ne želi otkriti identitet žene koju zastupa.

>> FOTO: Javile se još dvije ljubavnice Jessea Jamesa

Čini se kako zasad nepoznata žena i navodna Jessejeva bivša ljubavnica ima opasne planove, jer je unajmila odvjetnicu poznatu i uspješnu u celebrity krugovima, koja je primjerice radila na slučaju Rachel Uchitel i Joslyn James protiv Tiger Woodsa.