Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Glumica Ksenija Pajić gostovala je na našem Face2Face videochatu.


Jednu od najpoznatijih domaćih kazališnih i filmskih glumica, gledateljima imaju trenutačno priliku vidjeti u 'Najboljim godinama' na Novoj TV. Upravo je uloga Suzane Gajs bio povod za dolazak Ksenije Pajić na Face2Face videochat.

Vezani članci Slika nije dostupna Kaos u Googleu: Pao Gtalk, Hangouts, Google+... Slika nije dostupna Što mislite o upoznavanjima putem interneta?

Ksenija Pajić stalna je članica glumačkog ansambla kazališta Gavella, o čemu govori sa žarom u očima. 'U Gavellu je došla nova generacije glumaca, koji su stvroili jako dobru atmosferu. Zanimljivo je igrati sa svima njima', rekla je glumica, posebno naglašivši da trenutačno veliki talent prepoznaje u Miji i Maši, blizankama koje glume njezine kćeri u 'Najboljim godinama'.

Na pitanje smeta li joj što se Sonja Kovač stavlja u isti 'glumački koš' s njom, Ksenija se diplomatski izvukla: 'Ljude privuče priosutnost u medijima, ponese ih to, a to je nekim i izvor egzistencije. Ja kažem da svatko može glumiti, ali ne bih voljela da se glumačka profesija bagatelizira.'

Ksenija Pajić tvrdi da joj uloga u seriji 'Najbolje godine' pomaže u karijeri. 'Imam svakodnevni glumački trening, što je vrlo važno. Vježbam koncentraciju, memoriju, glumačku vještinu, a samim time stekla sam više samopouzdanja u kazalištu. Uostalom, publika mi se proširila, ljudi me prepoznaju po ulici i sva iskustva su mi ugodna', tvrdi glumica, kojoj ipak nedostaje pokoja kvalitetna ženska uloga u filmu. 'Moja uloga u filmu 'Oficir s ružom' je najljepša ženska uloga koju sam ikada dobila. Već godinama nisam vidjela tako veliku i lijepu žensku ulogu.'

Zvijezda 'Najboljih godina' ne bi se više skinala pred kamerama, a takva iskustva iz prošlosti pamti kao neogudna. 'Golišave scene nikad nisu lake. Iako se svi prilagode situaciji, u prostoriji ostanu samo redatelj i snimatelj, uvijek ne neugodno za oba glumca. Ali to je posao koji treba odraditi.'

Kao što se odrekla seksa pred kamerama, tako joj se ni politika ne sviđa na kazališnim daskama. 'Teatar nije mjesto gdje bi se moć trebala pokazivati. U kazalištu bi trebali biti stručni, kompetentni i obrazovani ljudi, jer to je jedna osjetljiva institucija, koja ne smije biti poligon moći', kaže glumica.

Ksenija Pajić pohvalila je novopečenu kolegicu Nikolinu Pišek, naširoko je pričala o svojim kuharskim delicijama i redovitim odlascima na tržnicu, nasmijala se na ideju da ode u Hollywood, pohvalila, priznala da ne prati sport i otkrila gdje će provesti blagdane. O svemu tome saznajte u videoprilozima iz današnjeg F2f videochata.

>> Ksenija Pajić - pojačanje ‘Najboljih godina’

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju