Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Hana Hadžiavdagić bila je prva ovogodišnja gošća chata Dnevnik.hr-a 'Face 2 Face'.


'Bosanska Paris Hilton', kako je mnogi zbog rastrošnosti vole nazivati, u showbizz emisiji Red Carpet ima kolumnu 'Savjeti za sponzoruše', vrlo gledanu, praćenu i kontroverznu, baš poput voditeljice koja potpisuje sve intervjue i, naravno, savjete.

Vezani članci Slika nije dostupna 'Cure ovdje ne valjaju, ja sam tu da im dignem prosjek' Slika nije dostupna Seks, seks, seks... u 2010. godini

Budući da je seks uz novac i sponzore osnova njezine kolumne, Hana je u chatu 'F2F' dobila što je očekivala - mnogi posjetitelji rešetali su je upravo pitanjima o seksu, pa smo doznali kako je prvo seksualno iskustvo imala s 18 godina i tri mjeseca, kako bi se poševila za milijun eura, kako se djevojke boje ljube od mladića, kako nikada nije probala grupni seks te kako se u automobilu 'mogla seksati kad je bila mlada, ali joj je danas to degradacija'.

'Balkan nikada neće biti Berlin'

'Homoseksulacima i biseksualcima bi život bio lakši da otvoreno pričaju o svojem seksualnom opredjeljenju. U 21. stoljeću smo i o tome se toliko priča da više ništa nije strašno niti strano. No, Balkan nikada neće biti Berlin, međutim, Sarajevo je u tom smislu puno liberalnije od Zagreba', rekla je Hana, a kako je već nazivaju 'bosanskom Paris Hilton', osvrnula se na troškove svakodnevnog života.

'Sve zavisi, kada sam doma uz televiziju i DVD-ove onda potrošim deset kuna koliko mi treba za film iz videoteke, ali kad izađem subotom van znam potrošiti i 2500 kuna. To nije šoping, već izlazak van. Ponekad sam skromna, ali ne držim da je skromnost vrlina', rekla je Hanči koja bi se za Playboy skinula tek kad navrši najmanje 35 godina, 'jer je tada vrijeme za pokazati koliko si očuvana'.

Hana ne vidi zašto bi plastična operacija bila problem ili predmet rasprave. 'Ja sam uvijek za plastiku', rekla je, a umjetne grudi o kojima sanja od svoje 17. godine poklonila joj je majka i za njih platila 2500 eura.

No, Hana je u posljednje vrijeme ipak najpoznatija po svojoj kolumni u kojoj 'skida' mnoge poznate osobe, a pred njom su se crvenili primjerice Hrvoje Šalković ili 'Mali od skandala' kojem je nudila kokain kako bi testirala ovisnost o drogama.

Glupim i bogatim muškarcima treba uzeti sve!

'Cilj kolumne je pokazati da postoje muškarci koji su toliko glupi, ali puni para, da dopuštaju djevojkama da ih iskorištavaju. Ma, takvim glupanima i treba uzeti sve! Osim toga, želim pokazati u kakvom okruženju živimo, tko su uzori takvim djevojkama i muškarcima te da normalnim dečkima i studentima dokažem da se ne moraju nadati super zgodnoj djevojci samo zato što se sviđa studentu, jer je neće dobiti', objasnila nam je Hana, a u priloženim videima pogledajte što Hana misli o mega popularnim nogometašima, navodno kupljenoj diplomi, njezinim vlastitim sponzorima, crkvi, muslimanstvu, oprostu prijevare, udaji, samoj sebi i kolegama sa scene.

>> Hana Hadžiavdagić u emisiji nudila 'kokainom' Malog od skandala!