Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Na Farma F2F videochatu gostovala je izbačena farmerka Marinela Jantoš - Ella.


Boji se kokoši jer ju je ugrizao konj, ne voli pričati o glazbi i simpatizira narodnjake, nepoznati su detalji iz života Marinele Jantoš - Elle, koje nam je, među ostalim, otkrila ova bivša farmerica u današnjem Farma F2F videochatu.

Vezani članci Slika nije dostupna Nezaboravni biseri videochata Face2Face u 2009. godini Slika nije dostupna 'Može li Jure Snjegovac biti predsjednik Hrvatske?'

'Odvratan je osjećaj ispasti iz Farme. Učila sam kao luda, znam sve o kravama, ali nisam imala sreće u igri znanja', prisjećala se Ella svog obračuna sa Žanom. 'Htjela sam ostati, jer sam predstavljala nekakvu ravnotežu između muškaraca i žena. A i novac bi mi dobro došao'.

Ella je potvrdila da Farmom trenutačno prevladava jaki klan Sabina-Jelena-Nikol-Žana, kojeg se ona nije htjelap riključiti, jer je htjela 'umišljeno ostati sa strane i biti neutralna'. Najviše se, kaže, vezala s Brankom Mutti, a u 'stvarnom svijetu' mogla bi se družiti s Elliom i Josipom.

Na pitanja o njezinoj uspješnoj glazbenoj turneji u devedesetima, Ella nerado govori, ali takve teme na chatu ipak nije mogla izbjeći. 'Posvađala sam se s menadžerom i izdavačkom kućom, čak sam im prijetila policijom', prisjećala se Ella kraja svoje dance karijere. 'Moj album se na kraju nije mogao nigdje kupiti, pa je postao kultni'.

Budući da s Farme ore narodnjaci, chatere je zanimalo što Ella misli o turbo-folku. 'Mogu ih slušati jedan dan u mjesecu. Postoje dobre pjesme, s dobrim tekstovima i dobrom produkcijom', ustvrdila je pjevačica, koja s bendom nastupa po vjenčanjima i krstitkama. S tim u vezi, nema ništa ni protiv silikonskih ljepotica. 'Ne zamjeram curama koje stave silikone. I ja se volim okrenuti sa silikonskim grudima na ulici, k'o lezba'.

Što misli o Maji Morales, rigoroznim dijetama, dvosatnom ispijanju kave na Farmi, sebičnosti, novcu i svemu ostalome pogledajte u priloženim videoprilozima iz najnovijeg F2F chata.

>> 'Jelena Bosančić smije se graciozno poput mladog tuljana'