Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Bivši član Beatlesa Paul McCartney u ponedjeljak se razveo od svoje druge supruge Heather Mills čime je nakon duge i ogorčene pravne bitke okončan njihov četverogodišnji brak.


- Da, gotov je, rekla je Mills izlazeći iz zgrade suda u Londonu nakon trosatne sudske rasprave. Sir Paul (65) i bivši manekenka (40) svoju su rastavu najavili u svibnju 2006. nakon četiri godine braka iz kojeg imaju četverogodišnju kćer Beatrice Milly.

Vezani članci Grace Gummer Razvode se nakon samo 42 dana tajnog braka, nitko dosad nije ni znao da su se vjenčali Slika nije dostupna Paul McCartney i Heather Mills svađaju se preko djeteta

Britanski sud je odredio da će bivši Beatle svojoj bivšoj supruzi morati isplatiti 24.3 milijuna funti (oko 230 milijuna kuna).

To je, prema dosadašnjim medijskim izvješćima, mnogo manje no što je Mills tražila.

Bogatstvo Paula McCartneyja se procjenjuje na više od 800 milijuna britanskih funti, a parnica s Heather je svojedobno potaknula nagađanja da bi njihov razvod mogao biti najskuplji u povijesti britanskog prava, što se na kraju pokazalo točnim. Naime, dosadašnji "rekord" držao je multimilijunaš John Charman koji je prošle godine svojoj supruzi morao isplatiti 20 milijuna funti.

No, to je svejedno jako daleko od svota koje u brakorazvodnim parnicama dodjeljuju američki sudovi. S druge strane Atlantika neslavni rekord drži najbolji košarkaš svih vremena Michael Jordan koji je prošle godine svojoj supruzi Juaniti morao platiti, preračunato u britansku valutu, čak 85 milijuna funti.